Jesteś tu? Polub nas!

Dołącz do nas i zgarnij więcej - z okazji 20-lecia Magazynu Bieganie czekają na Ciebie konkursy z nagrodami: pakiety startowe, sprzęt i nie tylko.

Czytelnia Informacje prasowe Książki o bieganiu

„VEGENERATA BIEG PRZEZ KUCHNIĘ, CZYLI SZALONE MENU ULTRAMARATOŃCZYKA”

fot: Tomasz Osiński
fot: Tomasz Osiński

[h2]Co jeść przed, w trakcie i po bieganiu? Przemysław “Vegenerat” Ignaszewski zabiera nas na aktywny bieg przez wertepy, a także przez kuchnię, gdzie podpowiada, jak odżywiać się podczas morderczego wysiłku. [/h2]

Przemysław „Vegenerat” Ignaszewski w swojej drugiej książce serwuje nam kolejną porcję biegowych i kulinarnych eksperymentów. Pokazuje, jak ważnym elementem każdej aktywności jest posiłek, podpowiada, co można jeść nie tylko przed biegiem, ale także podczas niego i bezpośrednio po nim.

 W KSIĄŻCE ZNAJDZIEDZIE:

  • opowieści o znanych biegach długodystansowych,
  • anegdoty z życia ich uczestnika,
  • przepisy na przekąski poprzedzające wysiłek, dodające energii w trakcie biegu, a także pozwalające się zregenerować.

O autorze: Przemysław Ignaszewski – blisko czterdziestoletni mężczyzna, który przed kilku laty był mało aktywnym, zmagającym się z nadwagą żołnierzem. Postanowił zmienić swoje życie i zaczął biegać, a wkrótce sport ten przerodził się w wielką pasję. Nowy tryb życia sprawił, że autor zainteresował się kuchnią roślinną, która na dobre zagościła w jego menu. Na swoim blogu vegenerat-biegowy.pl dzieli się z czytelnikami doświadczeniami w bieganiu i gotowaniu.

Premiera książki 14 marca 2018.

vegenerat

Chcesz być zawsze na bieżąco? Polub nas na Facebooku. Codzienną dawkę motywacji znajdziesz także na naszym Instagramie! Psst... Ocenisz nasz artykuł? 😉

0 / 5. 0

guest

0 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Uwagi
Zobacz komentarze
0
Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna! Zostawisz komentarz?x